Vloerservice Limburg

Welkom bij Vloerservice Limburg

Vloerservice Limburg is een servicegerichte leverancier van allerlei soorten vloeren en vloerbedekking. De vloer van een ruimte bepaalt voor een groot deel het uiterlijk en de sfeer van een ruimte. De keuze voor een vloer is een duurzame overweging: de vloer moet lange tijd meegaan en geschikt zijn voor de ruimte en het loopverkeer.
Specialistisch en deskundig advies is dan ook geen overbodige luxe. Afhankelijk van uw wensen, het gebruik van de ruimte, de ligging van de ruimte en het beschikbare budget, geven de vakmensen van Vloerservice Limburg u een eerlijk advies.

Vloerservice Limburg voorziet zowel particuliere klanten als bedrijven en organisaties in vloeren en vloerverwarming naar wens. Van gietvloeren , grindvloeren, PVC vloeren en duurzamen bamboevloeren tot ambachtelijke houten vloeren.

Het uitzonderlijk breed assortiment vloeren van Vloerservice Limburg is uniek in Nederland. Dit heeft onder andere als voordeel voor onze klanten dat ze verschillende typen vloeren voor diverse ruimten in een woning bij één en dezelfde deskundig leverancier kunnen aanschaffen: Vloerservice Limburg.

Vloerservice Limburg komt bij de klant op locatie en vervaardigt vloeren in heel Nederland en België.